Welke voer voor Beagle?

Beagle honden hebben een uitstekend reukvermogen. Ze nemen deel aan de jacht, in het bijzonder goede baan in het bijhouden van hazen. Viervoeters van dit ras zijn in dit ongelooflijk boeiend, gezellig en vriendelijk. Zij kunnen dus ook van grote jagers op de ene kant en aan de andere worden besteed familie metgezellen. Het kan gebeuren, maar alleen als de eigenaar zal zorgen voor de hond. Dus, wat te kiezen voor hem karma? Beagle honden worden gekenmerkt door intelligentie en spontaniteit. Er zijn ook leuk, maar toch alert. Maar altijd willen ze spelen, dus toen ik alleen gelaten hen zeer snel beginnen te vervelen. Te wijten aan het feit dat deze zijn jachthonden, zijn soms recalcitrante en niet terugkomen wanneer parcours. Zo is de hond begon te luisteren, moet je veel tijd besteden om te leren wat maakt dat niet iedereen zal willen zo veel inspanning. Speciaal voor deze race het gemaakt is karma volwassene brak, aangepast aan de fysieke en smaken van deze honden.

Voer dat de gewrichten van Beagle beschermt

Deze honden hou vooral van de beweging, ongeacht of het een wandeling zal zijn, of het spelen met de eigenaar of andere honden of chase na prooi. Met name de mobiliteit van de wedstrijden zorgt ervoor dat de viervoeters ernstig gevoelig voor problemen in verband met de belasting van de gewrichten. Door te kiezen voor het voer volwassen Beagle adequaat kan beschermen de gewrichten hond, voornamelijk als gevolg van de aanwezigheid van chondroïtinesulfaat, dat de wrijving tussen de bewegende delen van het gewrichtskraakbeen drenken elimineert. Het karma is ook glucosamine, die helpt om kraakbeencellen te herbouwen. De aanwezigheid van vetzuren EPA en DHA beschermt de gewrichten.

Een voer dat zorgt dat er Beagle niet in overgewicht komt

Deze honden door hun activiteit wensen hoogenergetische. Echter, deze zijn honden die een zeer goede eetlust hebben, dus je moet voorzichtig zijn om ze niet overvoeren zijn. Het kiezen van de volwassen beagle karma kunnen we er zeker van zijn dat uw hond heeft een uitgebalanceerd dieet, rijk aan L-carnitine, waardoor vet niet wordt gestort, maar in plaats daarvan wordt effectief gebruikt. Deze hond zal nooit overgewicht. Ook hier veel eiwitten, dus geen zorgen te maken over de spieren van de hond, omdat spiermassa op hetzelfde niveau blijft. De aanwezigheid van vezels geeft je een gevoel van verzadiging, zodat de hond zal een extra portie eten niet de vraag tussen de maaltijden.

Voer dat zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht van Beagle

De vacht van dit ras is kort en compact. Het vereist geen speciale behandeling nodig. Gewoon echt gewoon schoon met een speciale rubberen handschoen om stof en dode haren en ondervacht te reinigen. Het is ook af en toe een trim. Het uiterlijk van de vacht wordt sterk beïnvloed door een goed dieet. Om deze reden, kan het voer worden gezien Beagle volwassen vetzuren EPA-DHA en borage olie - dus het versterkt de barrièrefunctie van de huid, irritatie dichtgaan, en de vacht is zeer goed. De aanwezigheid van vitamine A beïnvloedt ook de regeneratie van huidweefsel, evenals regulering van talg, die roos voorkomt.