Wandeling Gids nr. 1

Er is altijd tijd om een kat lopen aan de leiband te leren. Maar wat zo ooit kat af te leiden? Is het niet beter dat hij verhuizen? Of misschien is het beter dat niet het huis niet verlaten? Deze vragen worden gesteld van veel kattenliefhebbers. Ik zal proberen om de huidige vermelding in de selectie te helpen.
 

Meer en meer mensen niet hun katten laat staan. Niet verrassend, aan het einde van de uitgaande katten meestal zeer korte duur. Wachten op niet veel risico's, min auto

De natuurlijke, instinctieve reactie op het zien van de kat, die in zijn richting de auto kruipen en wachten tot de dreiging voorbij is. In het geval van honden en wilde dieren, het behoud van de werken, scheelt vaak levens schowanemu kat, maar toen de "roofdier" is de auto ...
Sommige chauffeurs speciaal invoeren bij katten. Ik weet niet wat dit gedrag maakt hen gelukkig, maar ze moeten in aanmerking worden genomen.

 

Honden en wilde dieren

In de strijd met een grotere hond of kat vos vrijwel geen kans. Laat de kat veroordelen hem te vechten voor territorium. De kat had geen keuze, hij moet zijn land te verdedigen - niet alleen tegen andere katten.

 

Kwaadwillende mensen

Sommige mensen zijn zeer storend katten. Zo veel moeite, ze proberen om zich te ontdoen van hen door vergif, vallen en te schieten. Dit is niet ongebruikelijk, "fenomeen".

 

Ziekten en parasieten

Uitgaande katten een ontmoeting met de daklozen, vaak ziek en zarobaczonymi honden en katten, wilde dieren. Dit maakt de eigenaar kan van deze huisdier onbewust besmet met parasieten. Zelfs regelmatige ontworming niet zal helpen als uw kat is voortdurend in contact met gewormmende dieren. Hiervoor zijn vele ongeneeslijke ziekten die gemakkelijk worden overgedragen van de kat aan de kat.

Daarom veel mensen de voorkeur aan een kat niewychodzącego, maar het is gezond en levend. Echter, het houden van enige kat in het appartement heeft ook zijn nadelen:

 

Verveling

Soms, in weerwil van speelgoed en de inspanningen van de voogd kat gewoon niet wat te doen. Vanwege de frustratie kan zelfs agressief worden. Een moment van plezier met de begeleider niet de vele uren alleen doorgebracht belonen.

 

Kleine activiteit

Bij de roodharige katten niewychodzących deel van de activiteit is beperkt tot het lopen uit de kom den. Dit op zijn beurt draagt bij aan obesitas en verslechterende prestaties. Op de wandeling zelfs een zeer actieve kleine kat komt een beetje walsende, jacht naar insecten swat op het hoofd van een hond.

 

Angst voor verandering van plaats

 De kat, die altijd geleefd heeft in het appartement waar alles is stabiel en wordt regelmatig uitgevoerd wanneer u uw huis zal een enorme schok te overleven. Iets anders is het geval met de kat, die vaak bezoekt nieuwe plaatsen, gewend aan veranderingen en vernieuwingen. Het zal niet zo worden benadrukt als gevolg van het nieuwe huis.

Dus wat te kiezen? Het is een moeilijke keuze. Maar u kunt het allemaal in een keer hebben: kat veilig, maar het heeft ook een 'wereld buiten'. Er zijn verschillende oplossingen die dit mogelijk maken: bijv. Venster Grillage. Een kat kan veilig kijken naar de omgeving en de frisse lucht inademen. Echter, iets meer.


Afgezien van de voordelen osiatkowanego ramen, balkon heeft een groter oppervlak, kunt u ook het draperen, bloemen in potten, planken installeren.

 

Beschermde tuin

Het is degene die het hek kat niet kan overwinnen. Het is een geweldige oplossing, echter, is het een beetje geld nodig, en soms blijkt dat de kat maar een manier om te ontsnappen, en alle inspanningen om niets gevonden.

 

Schrikdraad

Het ligt in het feit dat de kat, die het hek benadert zal worden geëlektrocuteerd. Nooit zulke wrede oplossing, zou ik liever dat de kat ging dan de werf.

 

 Vastgebonden aan een touw

Gewoon een kat pinning een bib op tiental meter touw aan het hek of de paal in de grond geplant en hij gaat zich in de tuin. Van tijd tot tijd je nodig hebt om te controleren of huisdier voor iets wat niet verstrikt. Voor de eigenaar is een zeer handige oplossing, want het is ook van toepassing als de kat wil langer lopen dan ik, of als ik niet de tijd om te lopen hebben. Maar de kat is een beetje minder comfortabel, maar niet iedereen heeft een tuin.

 

Een wandeling aan de leiband

Dit is wat zal wandelwagen begeleiden. Een wandeling aan de leiband kan de kat alles wat hij kon doen zonder een riem, maar op een veilige manier. Dus dagelijks u omzeilen het gebied, waardoor er sporen van geurstoffen en gunstig voor de gezondheid van de outdoor-activiteiten. Tegelijkertijd de kat niet onder de auto zal vallen, zal niet zagryziony hoeft niet te strijden om territorium. En als hij ontmoette dapper ingesteld hond of kat, is het nog te steunen in de vorm van een man.