Voeden van honden met nierfalen

Nierfalen is een zeer ernstige aandoening die kan voldoen aan niet alleen mensen, maar ook honden. Effectieve behandeling van zoiets als een groot deel is voornamelijk afhankelijk juiste voeding, die dient hier te zorgen met de hoogst mogelijke aandacht. Uitstekende optie in dit geval een speciaal Royal Canin Canine Renal, die helpt bij de behandeling van nierfalen is; in de samenstelling veel producten die de goede werking van dit orgaan en een goede invloed op het gehele spijsverteringskanaal.


Het is een veterinaire voer die u ons aanbevelen elke goede arts werd hij gediagnosticeerd met een dergelijke ziekte. Bij volwassen honden ook profylactisch worden gebruikt, omdat effectief beschermt en voorkomt de vorming van nierstenen die moeilijk te urineren. Echter, als iemand wil om het te gebruiken, dit bij het begin moet overleggen met de juiste dierenarts die voor het eerst heeft een aantal relevante studies uit te voeren om te bepalen of het karma is goed om te controleren of in het geval van een hond.
De voeding van de in hoofdzaak gereduceerde hoeveelheid fosfor, effectief voorkomen hyperthyroïdie.


De samenstelling heeft een bijzondere afgestemd op de polyfenolen belast normale filtratie in de nier en remmen oxidatie. Een andere belangrijke component is de omega-3 vetzuren die primair anti-inflammatoire en die effectief kalmeren irritaties als gevolg van dergelijke aandoeningen. Het is hier van groot belang, omdat de meeste elementaire effecten van dergelijke ziekten is een aanzienlijke toename van ureum in de hond lichaam, wat leidt tot irritatie van de inwendige organen en veroorzaakt aanzienlijke pijn; Gebruik Royal Canin Canine Renal sterk beperkt al deze nare dingen.

 

Royal Canin Canine Renal is een geweldige aanvulling op medicamenteuze behandeling, omdat al zijn componenten kan effectief verbeteren van de effecten van de eerder voorgeschreven medicijnen en versnellen van hun resultaten. Gebruik het alleen regelmatig om zeker te zijn over het feit dat onze hond nierfunctie echt goed zal lopen en in de toekomst, geen klachten van dit type worden niet langer hem bedreigd. De samenstelling van Royal Canin Canine Renal is zeer rijk; Het is vooral rijst, meel, aardappelen en veel producten van plantaardige en groenten - natuurlijk is er ook vlees, hier in de vorm van levers van pluimvee. Eiwit beslaat 16% van de voedingswaarde van diervoeder; Het kan ook een rijke bron van vitamine E, D3 en C, die sensationeel effect op het lichaam werken. Naast de eigenschappen van gezond voedsel derhalve een complete maaltijd dat onze hond zowel nutriënten en eenvoudig energie die nodig is om goed te functioneren zal.