Speciale voedingsbehoeften van oudere honden.

Naarmate we ouder worden, onze honden zijn steeds kwetsbaarder voor het ontstaan van deze verschillende ziekten en aandoeningen. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces van het organisme. Oudere honden vaak plagen, onder anderen, gewrichtsproblemen, hart, nieren.

Veranderingen in het lichaam van oudere hond.

In het lichaam, een oudere hond kost veel veranderingen: vertraagt de stofwisseling, vermindert de behoefte aan voedingsstoffen en energie. Dieren ook last van diverse aandoeningen: gastrointestinale aandoeningen van het hart en het bloed. Daarom zijn deze honden vereisen speciale behandeling en voeding via de voeding Diergeneeskunde.

Andere ziekten, andere voeding

Verschillende gezondheidsproblemen vragen om een goede voeding voor een hond al jarenlang het leven. Aandoeningen van het maagdarmkanaal dient vetarm dieet met licht verteerbare koolhydraten en eiwitten. de problemen beste van constipatie is een dieet stimuleert de spijsvertering en het versnellen van de spijsvertering. Hond nieren moeten diëten consumeren met een laag eiwitgehalte, maar toch voorkomen hart-en vaatziekten, natrium, en consumeren antioxidanten. Licht verteerbaar dieet zal werken in de lever en vaatziekten en diabetes.

Voldoende voedsel = lange gezondheid

Om ervoor ons huisdier genoten gezondheid zolang het de moeite waard hem speciale voeding ontworpen voor honden ouder. Deze levensmiddelen in haar assortiment heeft een Royal Canin en Eukanuba. Dit zijn meestal droog voedsel, in de vorm van soezen. Eukanuba Daily Care Senior 9+ is een evenwichtige voeding, die gericht is op ondersteuning van de tanden nurture de vergrijzing van de hond, zorg voor een mooie vacht. Chips bevatten beta-caroteen en vitamine E, die het immuunsysteem versterken, prebiotische vezels spijsvertering, glucosamine en chondroïtine, de bescherming van de gewrichten van het verliezen van kracht. Karma dankzij de toegenomen gehalte van het eiwit handhaaft normale spiermassa. Aan de andere kant, het lichaamsgewicht controles en het Joint Mobility Eukanuba hond beschermt de gewrichten huisdier. Karma heeft een systeem Dentalcare who cares over mondhygiëne, het voorkomen van de vorming van tandsteen. Onder de voedingsstof voer kan worden onderscheiden L-carnitine, glucosamine en chondroïtine sulfaat, antioxidanten, omega-3 en omega-6 bietenpulp darmfunctie, evenals hoogwaardige eiwitten assisteren. Belangrijk is dat de voeding tevens een chroom samen met koolhydraten afkomstig van gerst en sorghum, die insuline-effect bevorderen en vermindering van de piek in bloedglucosespiegel na de maaltijd geconsumeerd.

Versterking van het lichaam met behulp van voeding

Het lichaam van de oudere hond heeft behoefte aan een boost. De voeding, bijvoorbeeld. Royal Canin Medium Ageing mogelijk. Het is ontworpen voor middelgrote honden, meer dan 10 jaar oud. De samenstelling een glucose en chondroïtine versterkende verbindingen en stimulerende regeneratie van kraakbeen, inositol, choline, pantotheenzuur, niacine, en histidine, die goede huidconditie, goed verteerbare eiwit garanderen, zodat regelt de werkzaamheden van het spijsverteringsstelsel. Feed bevat ook veel voedingssupplementen, bijv. Vitaminen A, D3, ijzer, jodium, koper, mangaan, zink, selenium. We concluderen dat oudere honden vereisen een dieet rijk aan vitaminen, antioxidanten, ingrediënten versterken en het reguleren van het werk van het cardiovasculaire systeem en het spijsverteringskanaal, alsmede de goede werking van de gewrichten en spieren.