Speciale behoeften van honden na sterilisatie.

Honden na sterilisatie behandeling zijn onderworpen aan een aantal aandoeningen en zelfs ziekten. De meest voorkomende neiging van de dieren na castratie of sterilisatie vorming van overgewicht of zelfs obesitas en het verschijnen van infecties van de urinewegen. Daarom is na de behandeling moet u uw dieet onze trouwe viervoeter te veranderen.

Hoe een juiste voer te kiezen?

Voer voor gesteriliseerde honden moeten in de eerste plaats een laag vetgehalte en een verminderde calorie-inhoud bevatten. De meest voorkomende producten worden geëtiketteerd Licht. Deze karma hebben een L-carnitine, dat helpt vet te verbranden en omzet in energie en andere ingrediënten die de vorming van stenen in de urinewegen te voorkomen.

Gewichtscontrole

Lichaamsgewicht hond te controleren, moeten we hem te voorzien van een adequate hoeveelheid lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding. Het laatste wordt verkregen door een speciale voeding voor honden die chirurgische castratie of sterilisatie ondergaan. Een van hen is Royal Canin Neutered Adult Dog Weight & Skin. Karma is ontworpen voor middelgrote honden. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten helpt om het lichaam te houden maca een positief effect op het uiterlijk van haar en huid, en de spijsvertering. Het bevat ook anti-oxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen.

Succesvol gewichtsverlies.

Toen onze hond al te zwaar is moet afslanken zijn karma Arion HC gesteriliseerd. Het is een droge voeding die het mogelijk maakt om gewicht te verliezen in een hond, zonder afbreuk te doen aan het spierweefsel. Onder de componenten te onderscheiden toevoegsels zoals vitamine A, D3, E, L-carnitine, beta-caroteen, ijzer, zink, mangaan, jodium en selenium. Deze micro- en makroelementom en lage calorie voedsel, onze favoriete snel te ontdoen van het extra gewicht.

Speciale behoeften op basis van ras.

Royal Canin heeft ook een speciale voeding voor Labradors en retrievers na sterilisatie, hebben 15 maanden afgerond. Royal Canin Labrador Sterilised geeft een gevoel van volheid na een maaltijd, dankzij de speciaal ontwikkelde krokietom. Zorgt ook voor de speciale behoeften van grote honden. Met speciale ingrediënten zorgt voor de gewrichten en botten van grote rassen, en door de inhoud van de vitamines B, of histidine zorgt voor een gezond en mooi haar. Karma is verrijkt met voedingssupplementen zoals vitaminen A, D3, ijzer, koper, mangaan, zink, selenium en L-carnitine, waardoor snelle omzetting van vet in energie. Het dier na operatie sterilisatie of castratie niet alleen een geschikte dagelijkse dosis van het verkeer, maar ook afgestemd, goede voeding voor de nieuwe voedingsbehoeften. Het is goed te beseffen dat de dieren na de operatie zijn toegenomen eetlust, en dus hebben vaak ongewenste extra gewicht, en vaak ziekten van de urinewegen. Met de juiste voeding, voorkomen we de opkomst van een verscheidenheid van gezondheidsproblemen in de toekomst.