Krabpalen voor katten

De kat is het soort dier waarbij het onmogelijk is om natuur bedriegen. Natuur, instinct is het zo stevig geworteld dat zelfs de meest zorgvuldige opvoeding, of trachten dressuur, hier niets zal niet veranderen. Education cat mag uitsluitend mogelijk natuurlijk gedrag waarborgen te passen aan de verwachtingen van de kat, of liever de mogelijkheid tolerante man. Het is eerder een vorm van aanpassing van de katachtige gedrag dan onderwijs of opleiding eigenlijk. De kat, als een kat. Hij heeft uw leven, uw ideeën en uw pad en niemand hem het pad is niet in staat om volledig te veranderen. Het kan alleen eventueel voorzichtig vorm te geven.

En dus, een van de elementen van de natuur kat krabt een verscheidenheid van onderwerpen. De kat in het wild kan krassen op de schors, kunt u boomstronken en vele andere objecten en niemand hem geen aandacht terug krassen. De kat gehouden in het huis, is er geen manier die vrijheid, zou geen eigenaar niet eens met dat zijn kat krabde hem meubels, muren en gordijnen. Veeleer zal worden uitgevochten en belemmerd de kat dit soort acties. Zal het niet. De natuur van de kat is zo sterk, dat vroeg of laat zal komen en net verschijnt en de kat begint te krabben iets, maakt niet uit hoeveel we verzetten.

Dus is er een manier voor haar om dit element aangepast aan de menselijke natuur en waarom katten zijn zo dol op deze krabben? Krabben kat belang is grotendeels hygiënische of zelfs gezondheid. Krabben kat wrijft zijn klauwen, wat erg belangrijk is voor hem hygiënisch. Bovendien kan op deze wijze te strekken, oefenen hun spieren en zorgt voor zijn vorm. Dat is waarom het zo belangrijk. Dus hoe kunnen we aanpassen om dit te doen, zullen ze een menselijk wezen te accepteren?

Krabpalen

Nou, je kunt zorgen voor een goede kat krabpaal. Krassen, deze speciale constructies voorbereid voor katten. Ze bestaan ​​meestal uit pijler stijve zuil bedekt met een speciale string, die bij uitstek geschikt is gewoon te krabben. Krabpalen zijn meestal verschillende niveaus. Deze niveaus kunnen worden bekleed met zachte pluche, geschikt voor veroudering en ontspanning, en kan ook worden bekleed met een materiaal om krassen. Natuurlijk, er zijn ook meer uitgebreide krabpalen, die een speciale stand waarin de kat kan verbergen of obstakels kunnen overwinnen of przywieszone speelgoed, waarop mag worden gejaagd hebben. De meer ingewikkelde en uitgebreide krabpaal, hoe meer het zal zijn als een kat, en hoe meer tijd wordt besteed aan hem in plaats van op het meubilair in het appartement. Katten want net zoals hindernisbaan waar je moet een keer te springen, en nog een keer om verder te gaan zeer dunne gedeelte. Dergelijke taken veroorzaakt een kat veel plezier, hem in staat stellen te verlichten en zo te kalmeren en te ontspannen uw huisdier. Krassen is een genot voor de kat en de eigenaar gemoedsrust en de zekerheid dat het huisdier niet poniszczy zijn meubels. Het materiaal waarvan ze gemaakt krassen is in feite zo bepaald dat alle katten uit andere oppervlakken trekt, het meest aantrekkelijk en dus niet op andere voorwerpen.