Hoe een gecastreerde en gesteriliseerde kat te voeden?

De castratie of sterilisatie is nu algemeen gebruikt procedure, die een aantal voordelen voor zowel het huisdier en de eigenaar loopt. Hoewel we te horen dat na de behandeling moet u een speciaal dieet te gebruiken, is dit niet helemaal waar. Dit geldt in het geval als de operatie tot onze cat hebben zo. cat "fast food", dat wil zeggen de goedkoopste droog en nat voer van de supermarkt. Niet om uw huisdier genoeg te implementeren in hun dagelijkse regime paar eenvoudige normale gewoonten schaden. Het unieke van het dieet na castratie en sterilisatie is voornamelijk gebaseerd op het leveren van voedsel van hoge kwaliteit afgestemd op de levensstijl van uw huisdier en het aftreden van voedsel overwegend in populaire voedingsmiddelen. Katten niet buiten loopende, wonen alleen in het huis zal de neiging om gewicht te winnen, vooral als ze al volwassen dieren. Bovendien, omdat de omstandigheden met minder verkeer - niet te jagen, omdat de bekers gevuld door de eigenaar. De behandeling van castratie en sterilisatie ook aanzienlijk vertraagt de stofwisseling huisdier, en dat in het bijzonder blootgesteld aan de snelle aankomst gewicht.

Het is belangrijk om optimaal op de calorie voedsel levensstijl huisdier. Bij het kopen van droogvoer is de moeite waard aandacht te besteden aan het ontvet en zonder gluten waarbij de samenstelling niet wordt gedomineerd door grote hoeveelheden koolhydraten, volledig redundante met een stabiele thuis. Het is deze extra-curriculaire koolhydraten zijn vaak de schuld voor het verhogen voetafdruk gecastreerd en gesteriliseerd katten. Een kat overgewicht is echt een groot probleem voor de kat en eigenaar. Hier zijn duidelijke gevolgen voor de gezondheid die kunnen leiden tot ernstige aandoeningen. Wat meer afleren kat levensstijl, die is gegeven door ons is erg moeilijk, dus laten we zien aan het begin en wat we willen uw huisdier te voeden, om later problemen te voorkomen. Naast de kwaliteit van voedsel kunnen we beschikken als de kwantiteit. Je moet een plastic container met schaal, die ons zal helpen bij dagelijkse dosering van karma te kopen. Naast de hoeveelheid en het energiegehalte van materiaal dat een gebalanceerde hoeveelheid mineralen zoals natrium, fosfor, magnesium en calcium.

Staande voor een plank van kattenvoer vonden we het eten ontworpen voor kittens. Hoewel ze kunnen worden toegediend aan 12 maanden te voltooien, wilt u misschien om het te vervangen met een lichtere versie. Het is niet raadzaam de administratie en kastratom volwassen katten, omdat ze meer mesten en calorieën. Natuurlijk is het mogelijk dat onze kat een goede stofwisseling zal hebben en zal worden met behulp van deze zeer druk. In dit geval hoeven we niet zo gecontroleerd dieet, maar het is de moeite waard om hem een hoge kwaliteit eten, rauw vlees, vis en zuivelproducten. Zeker de moeite waard een gewoonte van het lezen van etiketten - waaronder voedingsmiddelen die u kunt die 20% vet bevatten, evenals die met een gehalte van 14% te vinden. Alles wat u moet weten over karma vinden de achterkant van de verpakking, dus het is belangrijk om te weten over de ingrediënten die gunstig effect op de gezondheid van onze huisdieren.