Hoe een droge voer voor uw hond te kiezen

In een droge voeding zou moeten zijn de essentiële voedingsstoffen uit betrouwbare bronnen die zijn van hoge kwaliteit. Allereerst moet het in de eiwitten, vetten en voedingsvezels. Het kan ook niet zoals mineralen zoals calcium, fosfor en vitaminen missen. Wanneer het droog eten is goed uitgebalanceerd, heeft het de juiste nutritionele eigenschappen en is dus gezond voor uw hond, die hem een goed gevoel. Dus voordat u kiest voor het voedsel voor het huisdier, zijn de factoren die je nodig hebt om in gedachten te houden.

Online droogvoer basis van het gewicht, het ras en de grootte van de hond.

Een ander voedsel dat je kiest voor een teckel, cocker spaniël voor een ander, en nog een andere voor de Duitse dog. Factoren zoals de grootte van de hond, de structuur, fysiologie, het proces van de spijsvertering, groei, immuniteit of gedrag spelen een belangrijke rol bij de selectie van voedsel. Honden kleine formaat sneller de uiteindelijke grootte bereiken. Ze zijn ook actiever dan het geslacht middelgrote en grote honden. Kleine honden derhalve eten dat veel van de bestanddelen in verband met energie levert voor ontvangen. Zo eten verhoogt het niveau van vetten, eiwitten, mineralen en vitaminen. Wanneer karma meer vet zal zijn, het eten is zowel beter verteerbaar voor de eigenaars te behagen. Je moet niet vergeten dat met een hogere groei, verminderde vraag naar energie componenten. Daarom is voor honden van grote rassen, selecteert karma minder energie. De maaltijden op deze wijze worden verminderd, en het eten, zoals brokjes hoger. Hierdoor grote honden kauwen voedsel langzaam verteren beter. Ze niet leiden tot spijsverteringsstoornissen.

Leeftijd van de hond en de keuze van voedsel

Met leeftijd van de voedingsbehoeften van honden veranderen. Droog voedsel, dat wordt aanbevolen voor honden zal waarschijnlijk niet het meest geschikt voor volwassen honden of ouder. De pups hebben voedsel dat minder zetmeel, dat is erger verteren zal bevatten. Voor senioren, het beste is het eten verteerbaar gemaakt met minder calorieën, evenals kleinere hoeveelheden fosfor, calcium en magnesium. Ook moet worden verrijkt met antioxidanten die langer toestaan geniet welzijn.

Lifestyle belangrijke factor bij de keuze van diervoeder

Gespierde en actieve hond zal een ander voedsel dan dit, die meestal in slaap nodig hebt. Vermeldenswaard is het leven van het huisdier voor het kiezen van een levensmiddel voor hem. Voor die honden die mensen met een handicap die zijn jagers of verzorgers, hulpverleners, of zelfs atleten te helpen, geeft je energie-rijke voeding nodig. Hoe groter de inspanning, hoe meer vrije radicalen gevormd. Deze op hun beurt leiden tot oxidatieve stress bij tot verstoringen in de werking van het lichaam. Dergelijke honden moeten daarom voedsel rijk aan antioxidanten, die de ontwikkeling van vrije radicalen remmen ontvangen. Belangrijk is ook een deel van calcium en fosfor, evenals de aanwezigheid van glucosamine en chondroïtine zijn verantwoordelijk voor de correcte stand van de gewrichten.

Gezondheidstoestand en de behoeften van de hond hebben een invloed op de voedselkeuze

Goed geformuleerd droogvoer beter kunnen doorstaan diverse kwalen gezondheid en helpt ook langs de door therapie. Sommige honden hebben specifieke behoeften op het gebied van voedingsstoffen en kan omvatten lacterende dieren, honden gesteriliseerd, alsmede die die gevoelig voedingssysteem of huid. Elk van hen zal eten andere droogvoer. Het voer moet ook respectievelijk van de ziekte worden geselecteerd. Bovendien is het goed in dit geval spreken dierenarts.