Droge voeding voor gezonde tanden droge voeding voor gezonde tanden.

Periodontale ziekte op tot ongeveer 60% - 80% van de honden. Ze zijn ongeveer 2-3 jaar levensduur van het dier en zijn verbonden met de opbouw van plaque, tandsteen die veroorzaakt. Om dit te voorkomen, moet de hond de juiste voeding voor de opbouw van tandplak te voorkomen eten.

Beter te voorkomen

Symptomen van de ziekte waarbij de tanden en het tandvlees niet behoren tot de mooiste. Ze zijn pijnlijk en plagen het dier in de voeding. Om ze elke eigenaar moet borstel uw hond tanden te voorkomen, geven speelgoed dwingt het dier om op te kauwen, de controle van de mondholte en geef de hond een tandheelkundige geschikte voedsel.

Invloed van voeding op de vorming van orale ziekten.

Goede voeding is belangrijk bij het voorkomen van het ontstaan van ziekten van de mondholte. Onderzoek toont aan dat honden consumeren voedsel thuis dan die in hun droogvoer menu's zijn meer vatbaar voor ziekten van de mondholte. Droogvoer voor bijdragen aan de slijtage van plaque, gevormd steen gebit en het veroorzaken destructieve ontsteking van de mond. Daarom moeten honden constant, dag toegang tot voedsel in de vorm trekjes zijn.

Een belangrijke samenstelling

Aan de tanden van de hond te versterken, moet je hem voedsel rijk aan calcium, zink, waarbij de botten en tanden, evenals ingrediënten die parodontitis te voorkomen, en schone geur versterkt uit de mond huisdier te geven.

Chips voor grote en kleine honden.

Fabrikanten voedsel bieden droogvoer voor zowel kleine als grote honden. Ze verschillen van elkaar in grootte. Mini Dental Trovet is een speciale, droogvoer ontworpen voor honden van kleine rassen. De speciale structuur van de eiwitvertering vermindert tandsteen en grondig reinigt tanden. Feed zink, lage niveaus van calcium, en de werkzame bestanddelen, bijv. Xylitol, eucalyptusolie, lysozym, lactoferrine, lactoperoxidase of die de geur en groene thee en vitamine E werken als antioxidanten verminderen.

Ook Rogal Canin Dental Special zorgen voor een goede mondhygiëne hond. Het is bedoeld voor honden van minder dan 10 kg lichaamsgewicht en de honden groter dan 10 kg, met een neiging tot het optreden van tandsteen en het remmen van de onplezierige adem. Kroketten mechanisch reinigen van de tanden en de verbeterde kunt u niet alleen om te voorkomen en steen, maar ook om de goede werking van het lichaam te verzekeren.