Dieet van honden van grote en zeer grote rassen.

Honden kunnen verdeeld worden vanwege hun omvang. Dus ze zijn miniatuur honden of kleine, middelgrote en grote en zeer grote. Dieren in elk van de verschillende groepen hebben verschillende voedingsbehoeften, moet je weten dat ze gezond zijn voor een lange tijd.

Grote honden – Groten behoeften

Honden grote rassen zijn meer vatbaar voor bepaalde ziekten, in vergelijking met honden kleinere rassen. In het bijzonder zijn ze blootgesteld aan ziekten bottenstelsel. Grote honden groeien langer dan kleinere dieren. Ze kunnen groeien tot 24 maanden. Bovendien, tijdens de groei van de honden een gewichtstoename ten opzichte van het aanvankelijke gewicht. Al deze factoren en hoge lichamelijke activiteit onnodig te belasten de gewrichten. Aanvoer van de dieren vanaf het begin moeten calcium, fosfor en chondroidynę en glucosamine, die kraakbeen gewrichten verbeteren bevatten. Honden grote en zeer grote ook gevoelig spijsverteringskanaal vanwege het lage gewicht ten opzichte van het totale lichaamsgewicht. Het geven van voedsel om voorzichtig te zijn dat het niet te herladen. Dit zal ons helpen voeden een hoge energie met bietenpulp, of lijnzaad, die de spijsvertering te ondersteunen. Een gemeenschappelijk probleem deze rassen ook overwogen. Deze honden hebben een hogere dosis van calorieën, maar dieet moet in de eerste plaats worden afgestemd op hun levensstijl. Overgewicht is zeer gevaarlijk voor honden grote en zeer grote, zoals extra belast de gewrichten, evenals de bloedsomloop. Daarom voedsel moet L-cernitine dat helpt vet te verbranden en een gezond gewicht te behouden bevatten.

Juiste keuze van voeding.

Onder veevoeder voor honden grote en zeer grote rassen, kunnen we deze speciaal voor honden met een neiging tot overgewicht, na sterilisatie, voor dieren actief bij grotere behoefte aan calorieën of speciale, voor een bepaald ras. Versnaperingen honden met een neiging tot overgewicht moet een lagere calorische waarde. Dat karma Arion Adult Light. Het is een voedingsmiddel ontworpen voor volwassen honden gevoelig voor obesitas. Karma is optimaal uitgebalanceerd in termen van voedingsstoffen, micro en macro. Het omvat, onder andere, Vitaminen A, D3, E, K 3, C en de B-vitaminen, alsmede kobalt, koper, seleen, ijzer, zink, mangaan, jodium, biotine en foliumzuur. Handhaaft goede matzo lichaam, dankzij de L-kernitynie en vitamine A, die het metabolisme van vet te ondersteunen. Aan de andere kant Arion optreden Adult hondenvoer voor volwassen honden, maar ook zeer actief en hard werken met grote voedingsbehoeften. Dit dieet wordt gekenmerkt door een gehalte aan ruw eiwit en 20% ruw vet 30%. Het heeft uitgebalanceerde niveaus van vitaminen en mineralen afgestemd op de behoeften van actieve dieren. Koolhydraten en eiwitten die gemakkelijk verteerbaar zijn, zodat u niet in rekening worden gebracht aan het spijsverteringsstelsel.

Allereerst - preventie

Dieet honden van grote en zeer grote rassen zouden dergelijke ingrediënten bevatten om ziekten van het skelet, overgewicht of obesitas en gastrointestinale aandoeningen te voorkomen. Sommige honden van grote wedstrijd ook vatbaar voor diverse genetische ziekten die moet tevens rekening door de gewenste voedsel worden ingenomen.

Voedingsbehoeften van een volwassen hond.

Om de hond was gezond, moeten we niet vergeten de fundamentele voedselbehoeften. Dieet volwassen hond kunnen afwijken als gevolg van levensstijl, grootte of ras. Elke hond heeft eiwitbron die verantwoordelijk zijn voor de constructie van het lichaam, koolhydraten, die energie, vetten zijn verantwoordelijk voor de goede conditie van de huid en het haar, vitaminen en mineralen, vulstoffen, die het werk van het spijsverteringssysteem en het water die voor lichaamsprocessen ondersteunen. Er moet ook worden bedacht dat de hond een maaltijd twee keer per dag moeten eten: na een ochtendwandeling en rusten na het, en in de avond. Het is ook belangrijk toegediende hoeveelheid voedsel, en is afhankelijk van de hond metabolisme, levensstijl en temperament, bijv. Actieve honden moet calorierijke eten.

Voer voor volwassenen hond

Er zijn veel producten die bestemd zijn voor het voederen van volwassen honden. Ze hebben een verscheidenheid aan smaken: de kip uit de lams- en rundvlees met verschillende toppings groenten. Producenten van voeding voor volwassen honden zijn onder andere Hill's, Pedigree, Bozita, Rinti, Cesar, Chappi en vele anderen. Opmerkelijk vooral food Hill's. Science Plan Canine Adult / Onderhoud is een gezond voedsel voor matig actieve honden op volwassen leeftijd. Het heeft eiwit, calcium, fosfor en natrium, omega-3 en omega-6, antioxidanten, vitamines A, D, E en ruwe celstof verbetering van de werking van het spijsverteringsstelsel. KVoer is verkrijgbaar in drie smaken: kip, rundvlees en kalkoen, waar de inhoud ervan in de voeding is 11%. Science Plan Canine Adult Light op zijn beurt is ontworpen voor volwassen honden met lagere energiebehoefte, gecastreerd / gesteriliseerd of gevoelig voor overgewicht en obesitas. Voer wordt gekenmerkt door een verlaagd vetgehalte, verhoogde hoeveelheden vezels, die een gevoel van verzadiging en vetzuren gezonde huid en vacht onze hond bovendien geeft. De voeding bevat tevens L-carnitine, dat verantwoordelijk is voor het omzetten van vet in energie en antioxidanten, die bedoeld zijn om het immuunsysteem te ondersteunen.

Goed gebalanceerde dieet

Dieet hond moet worden gestructureerd, zodat de correcte werking van het hele lichaam te verzekeren. Het moet voedingsstoffen en mineralen verantwoordelijk voor gezonde tanden, botten en haren van de hond, alsmede de goede werking van de spijsvertering, urinaire en circulatiesystemen bevatten. Goede voeding is ook de preventieve maatregelen, tot het ontstaan van verschillende ziekten bij oudere dieren te voorkomen.