Dieet van alergische kat

Allergieën bij dieren als bij mensen, is recent vaker en meer voorkomend verschijnsel. Wat echter belangrijk is, en vaak, zoals bij mensen, het komt ook op volwassen leeftijd. Het gebeurt ook dat de kat niet allergisch is geweest om een voedingsstof, en nu is het. Het is een zeer onaangename fenomeen en zeer onaangename ziekte die niet alleen van invloed op het huisdier, maar met hem meestal overleeft en zijn eigenaar. Belangrijker is echter in het begin, te onderscheiden van voedselallergie symptomen, die is nieprzyswajanie levensmiddelen of ingrediënten. Een kat die afstoting lijdt, na het nuttigen van component, die niet kan absorberen, is meteen problemen met de spijsvertering. Heeft diarree, braken, kan worden gezien te lijden onder problemen met de spijsvertering. Intrekking schadelijke component zorgt ervoor dat de kat onmiddellijk herstellende en terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm. Het is praktisch een gezonde katten.

Allergie

Wat hetzelfde allergie, de symptomen zijn iets anders. Kat, na het eten van een allergeen, begint zeer intensief krabben, zwelling, verschijnt huiduitslag. Dit zijn typische symptomen van allergie die niet onmiddellijk na het stoppen van schadelijke product weet te verbeteren. Hetzelfde intrekking is de eerste stap, maar de symptomen verdwenen cat heeft nog te genezen. Typisch genoeg om hem de kalk geven, maar niet altijd dezelfde lime voldoende. Dus in het kort ziet het er verschil tussen nietverteerbare bepaalde producten, en allergie voor hen.

De ontdekking van katten allergieën

Een ander probleem bij allergieën is dat het kan gebeuren op elk moment van het leven. Het kan voorkomen op jeugdige leeftijd van de kat en volwassenen. Zelfs de kat allergie voor vele jaren kan niet allergisch voor een allergeen zijn, tot op een dag, plotseling, het begint om een allergische reactie veroorzaken. Het is ook belangrijk te weten dat katten niet alleen kunnen last hebben van voedselallergieën, maar ook allergisch voor pollen en huisstofmijt zijn.

Een allergische kat voeden

Hoe, dan voer je kat allergie? Allereerst wijs, in een zorgvuldig geplande en gecontroleerd. De kat kan allergisch zijn voor een gering deel van hun dieet, dan is deze component kan eenvoudig worden vernietigd en geven extra micronutriënten vervangingen of andere voedingsstoffen in de voeding. Het kan echter ook allergisch zijn voor bepaalde essentiële element, dat het basisvoedsel, dan alternatieven moet veel zorgvuldiger geselecteerde bijpassende. Het probleem doet zich echter, als je niet weet wat de kat allergisch is en u probeert om hem te voeden om hem in de minste dreiging zetten. Er zijn natuurlijk voer speciaal voor katten met allergieën. Ze zijn vol van alle soorten granen, die zelden allergie veroorzaken, zijn wat minder voorkomende allergenen, zijn verstoken van de meest voorkomende allergenen. Ze karma, die geen granen bestaan, als de kat na al allergische reactie. Het vlees van dergelijke voedingen is ook niet-allergeen.

Dit kan paardenvlees of eend, omdat deze zijn zeer delicaat vlees wordt niet alleen veroorzaakt allergieën. Voeding, verstoken van allergenen moeten systematisch en voortdurend worden gebruikt. Je moet heel streng en consequent te zijn, omdat men zelfs afwijken van het dieet veroorzaakt een totaal verlies van wat mogelijk was via de voeding te bereiken, en de kat weer beginnen te lijden van het veroorzaken van een allergische reactie op het, zelfs een enkele component. U kunt zien, dus hoe belangrijk het is de zorg met het voeden van uw kat allergie. Als we gezond wilt zijn, voelt hij zich goed en niet ongemak voelen, dan moet je heel erg waakzaam en voorzichtig te zijn.