De juiste voeding voor volwassen honden van medium rassen.

Honden van het secundair onderwijs zijn meestal werkhonden: jagen of hoeden. Ze zijn uitzonderlijke menselijke metgezellen. Om met ons op voor een lange tijd, we moeten zorgen voor hun gezondheid te nemen door middel van een passend dieet.

Speciale behoeften

Dogs drager, zoals een miniatuur of grote, hebben hun eigen individuele behoeften. Het is van belang dat ze allemaal voldaan aan de voeding. Ze zijn bijzonder kans op overgewicht als geopereerd sterilisatie of castratie. Obesitas kan ook problemen met gewrichten. Sommige rassen, in het bijzonder die zeer actief fysiek, hebben een hogere vraag naar calorieën.

Dieet van een gezonde hond

De voeding wordt gewoonlijk toegepast op het gebrek aan mineraalstenen en voorkoming diverse aandoeningen en ziekten. Volwassen hondenrassen betekent voor de versterking van het immuunsysteem nodig omega - 3 en omega - 6, zink, vitamine A, E en C en biotine. Het dieet moet ook anti-oxidanten, die de vrije radicalen te bestrijden. Om een gezond lichaamsgewicht te behouden, moet u ervoor zorgen dat uw hond de juiste hoeveelheid lichaamsbeweging, maar ook de juiste voeding. Het moet hoogwaardige eiwitten en een voldoende hoeveelheid vezels, die het werk van het spijsverteringsstelsel reguleert hebben. Honden na operatie sterilisatie / castratie waarschijnlijk overgewicht of obesitas en derhalve consumeren voedsel met minder vet en met de toevoeging van L-carnitine, dat verantwoordelijk is voor het metabolisme van vetten sneller.

Optimale voeding

Goed uitgebalanceerd dieet biedt voldoende voer ons huisdier. Een dergelijk dieet zal bijvoorbeeld zorgen voor voedsel bedrijf Ukanuba. Adult Medium Weight Control. Het is voedsel ontworpen voor middelgrote honden met problemen van overgewicht of beperkte fysieke activiteit. Het heeft een kleinere hoeveelheid vet, L-carnitine en mineralen en vitaminen die de gewrichten, het lichaam weerstand en de werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen. Voor zeer actieve honden middelgrote rassen zou zijn geschikt-feed Fitmin Medium Prestaties.

Het bevat meer vet, meer energie aan het dier, en chondroïtinesulfaat en glucosamine de gewrichten complexe versterking verschaffen, anti-oxidanten, vrije radicalen, complexe tandheelkundige bescherming en rozemarijnextract, die de werking van de lever en maag verbetert. Belangrijk in de samenstelling is niet inbegrepen tarwe, soja of genetisch gemodificeerde korrels die allergieën veroorzaken. Een speciaal soort voedsel Royal Canin Club Energy HE.

Het is gericht tot de honden zeer actief, werken, dwz. De honden rennen, slee, jagen en redding. Het hoge energie, veel vet, maar tegelijkertijd licht verteerbaar en smakelijk. Het heeft 30% eiwit en 18% vet en calcium, fosfor en vezels. Middelgrote rassen honden vaak genieten van fysieke activiteit. Daarom moeten ze voedsel consumeren met een hoge calorie voedsel.

Op zijn beurt moet het honden gevaar van overgewicht en obesitas gegeven voedsel met verlaagd vetgehalte en L-carnitine. Veel middelgrote hondenrassen hebben verschillende behoeften aan voedingsstoffen, als ze kunnen met lijken ze verschillende ziektes en genetische ziekten. Dus laten we vaststellen individuele voeding voor onze hond naar de dierenarts.